Nga Shqipëria / E Mërkurë 3 Mars 2021, 21:09

Pas daljes nga ‘Përputhen’, Tea dhe Bearti flasin për raportin me konkurrentët

Mbrëmjen e sotme, Tea dhe Bearti ishin të ftuar në “Roped With Olsi”. Çifti rrëfyen të pathëna rreth jetës private, si dhe folën për “Përputhen”.

Moderatori i emisionit, Olsi Bylyku i pyeti rreth konkurrentëve të programit, nëse ruajnë ende kontakt me ta. Si Tea, ashtu dhe Bearti thanë se i kanë shkëputur pothuajse të gjitha marrëdhëniet me konkurrentët e programit.

“S’kemi marrëdhënie pothuajse fare me konkurrentet e “Përputhen”. S’kam pasur interes as ti shoh. E di si funksionojnë gjërat aty, vetëm gjërat e vogla që hidhen Instagram kemi parë”, tha Tea, deklarata e së cilës u pohua dhe nga Bearti.