Nga Shqipëria / E Hënë 22 Shkurt 2021, 20:08

Jasmina ‘harron’ Andin, zhvesh Erlindin në takim, Arjani: Kishte eksitim mes jush

Jasmina tërhoqi vëmendjen dy javë më parë me puthjen që i dha Andit dhe ky i fundit bëri të njëjtën gjë mbrëmë. Teksa mendonim se mes tyre po lindte diçka, Jasmina sot pati një takim me Erlindin që la shumë për të thënë. 

Të dy u panë se kanë pëlqim ndaj njëri tjetrit. Ndërsa Jasmina e çoi një hap më tej, duke e zhveshur Erlindin.

Biseda në studio:

Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën

Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat

Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë

Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte eksitim mes jush