Nga Shqipëria / E Hënë 22 Shkurt 2021, 15:03

Si rrallëherë, Sabri Fejzullahu pozon pranë djalit të madh, Armendit

Për të gjithë ata që nuk e dinë, këngëtari Sabri Fejzullahu, përpos Ermalit, është baba i dy fëmijëve nga martesa e tij e parë.

Ai ka një djalë të quajtur Armend dhe një vajzë të quajtur Adelina. Si rrallëherë, Sabriu ka pozuar pranë Armendit.

Ai ka ndarë një foto në Instagram, me mbishkrimin “Djali im i madh Armend-Votra”. Duke qenë se Armendi nuk është një personazh publik shumica e ndjekësve të këngëtarit nuk e njohin.